Jakab-hegy TT Trail nevezés
 

Idén ismét megrendezésre kerül a Mérföldkő Egyesület szervezésében a Jakab-hegyi futóverseny, illetve teljesítménytúra. Várjuk sok szeretettel régi és új résztvevőink jelentkezését. Az alábbi jelentkezési űrlapon, vagy közvetlenül a jakabhegy2019@gmail.com email címre küldve kérjük tüntesd fel neved, email címed, a vállalt távolságot, illetve a pólóméretet.

futóverseny plakát

Tisztelt Érdeklődők!

A nevezés a mai nappal lezárult.

A rendezőség köszönt Téged a Jakab-hegy teljesítménytúra és terepfutó rendezvényen! A túra természetvédelmi területen halad, ezért kérjük, hogy az útvonalról ne térj le, valamint ne gyűjts növényeket, állatokat vagy geológiai képződményeket. A hulladékot az ellenőrzőpontokon hagyhatod. A rendezvényen mindenki a saját felelősségére indul, a rendezőségtől kártérítés semmilyen jogcímen nem igényelhető.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A versenyen bárki indulhat, amennyiben:

 • elfogadja a verseny szabályait és etikáját
 • ismeri a verseny sajátosságait, a választott táv hosszát, szintemelkedését, nehézségét és megfelelő felkészültséggel bír
 • rendelkezik hegyi jártassággal, az időjárásnak megfelelő ruházattal, felszereléssel, a terep adottságainak megfelelő cipővel
 • a verseny során fellépő pszichés, mentális, izomzati, emésztési problémáit egymaga képes megoldani, ill.  tudomásul veszi, hogy ezen problémák megoldása nem a rendezők feladata.

FÉLIG ÖNELLÁTÓ ESEMÉNY

A verseny félig önellátó – ez alatt azt értjük, hogy a résztvevő két frissítőpont közt önmagáról gondoskodik, fellépő problémáit egymaga oldja meg, valamint:

 • a frissítőpontról úgy lép ki, hogy megbizonyosodott róla, elegendő élelmiszer és folyadék van nála a következő frissítőpontig

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációs időszak: 2019. szeptember 3 (hétfő) a létszámlimit (120 fő) erejéig

Nevezési díj nincs

A REGISZTRÁCIÓ MENETE

 • A regisztrációra 2019. szeptember 3. után van lehetőség a létszámlimit erejéig.
 • A regisztrációval a résztvevő elfogadja a verseny szabályait és etikáját. A regisztrációra kizárólag online, a merfoldkorehab.hu oldalon van mód, helyszíni regisztráció nincs.
 • A rendezvényre túljelentkezés várható. Amennyiben regisztrálsz, de nem tudsz eljönni, kérlek jelezz, így másnak tudjuk adni az általad foglalt helyet!

DÍJAZÁS

 • Egyedi póló az összes résztvevőnek.
 • Távonként az első 3 nő és férfi külön díjazást kap.

RAJTCSOMAG ÉS RAJTSZÁM

A rajtcsomag felvétel a rajtban történik.  A rajtszámot jól látható helyen, elől kell viselni a verseny teljes ideje alatt.

FRISSÍTŐPONTOK

A frissítőpontokra kizárólag látható rajtszámmal léphetnek a futók. A frissítőpontok kínálata:

 • víz, Coca-Cola,
 • sós és édes kekszek,
 • Haribo gumicukor, Milka csokoládé,
 • olívabogyó vagy savanyúság,
 • sajt,
 • gyümölcs és aszalt gyümölcs

A frissítőpontokon egyszer használatos pohár nem lesz. Legyél zöld, legyen saját poharad!

ELSŐSEGÉLY

A verseny időtartama alatt szakképzett elsősegélynyújtó áll készenlétben. A résztvevőknek azonban tudomásul kell venniük, hogy a terep jellege, adottságai miatt az elsősegélynyújtó kijutása egy esetleges sérülés helyszínére időigényes lehet. Minden résztvevőnek kötelessége kiemelten ügyelni saját és a többi résztvevő testi épségére, és ha szükséges, segítenie az esetleg balesetet szenvedett sporttársának.

EGYÉB SZABÁLYOK ÉS TUDNIVALÓK

Pihenőhely
A szervezők pihenőhelyet működtetnek a rajtcsomag felvételi helyen.
Itt található a résztvevők számára ingyenesen igénybe vehető csomagmegőrzés is.

Meleg étel a célban

Útvonaljelölés: szalagok, táblák, festés

Helyszínek és útvonal módosítása, a verseny törlése
A rendezők fenntartják a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsák az útvonalat, elsősegélyhelyek, ellenőrzőpontok, frissítőpontok helyét, valamint szélsőséges időjárás miatt módosítsák a rajt idejét, helyét vagy töröljék a versenyt.

Felelősség
Bármely a résztvevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

Fotók, videók
A versenyre való nevezéssel a résztvevő elfogadja, hogy róla képek, videók készülhetnek a verseny során. Ezekkel a képekkel, videókkal a verseny rendezői rendelkeznek, azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják.

 

Kapcsolat

Címkék

Kövess minket a Facebookon is

készítette vizoart © Minden jog fenntartva I merfoldkorehab.hu